Строителят

„Панорама Парк“/Panorama Park се наложи като марка за качествено строителство на жилища в Пловдив. Строителната компания „ГЕРТ ГРУП“, която е и от водещите инвеститори в града под тепетата в сферата на недвижимите имоти, стартира „Plovdiv West“ през 2015 година. От тогава до днес за тези, които търсят мечтания дом, „Панорама Парк“/Panorama Park звучи като вечен хит.

Имаме удоволствието да обявим, че строителството на „Панорама премиум“ е поверено на успешния екип на „ГЕРТ груп“ – компанията с реализирани десетки проекти у нас и с отлични атестации от международната си дейност.

„ГЕРТ груп“: През годините правехме уверени стъпки с обещаното и изпълненото „Качество и уют на достъпни цени“, днес пред нас е нова концепция – жилища от лидери за лидери в центъра на Пловдив. Ние ще променим живота ви, а Вашият нов дом ще промени визията на любимия град.

ГЕРT груп“ и партньори: Всички се питат възможно ли е да бъде достигнат пределът в строителните идеи, но всички виждат – ние сме най-близо до върха в жилищното строителство с „Панорама премиум“!

 

Разгледайте още наши проекти

Panorama Park West 2

Sunset Luxury Apartments

Panorama Park Изток

Свържете се с нас

Имейл

office@panoramapark.bg

Адрес

гр. Пловдив, ул. "Петко Каравелов" 23